آشنایی با نکات خرید، ذخیره سازی و نگهداری ماهی شیر
زمانیکه غذاهای دریایی را آخرین بار خریداری کرده و در طول مسیر تا خانه آن را سرد نگه دارید.
ماهی های تازه و تازه باید دارای موارد زیر باشند:
– یک سطح براق با مقیاس های کاملاً چسبنده.
– آبشش هایی با رنگ قرمز یا صورتی عمیق ، عاری از لجن ، مخاط و بو نیست.
– حفره شکم براق و بدون بریدگی و استخوان های بیرون زده را تمیز کنید.
– رایحه ای ملایم ، شبیه اقیانوس.
استیک های تازه ، فیله ها
– رنگ شفاف.
– گوشت استوار است و جدا نیست.
– بوی خفیف ، شبیه اقیانوس.
– بدون تغییر رنگ.
– بسته بندی تمیز و سالم
مقالات مشابه
- دوچرخه خط میآید تا در Tremont خیابان مرکز شهر
- از "تحت کنترل' به 'بحرانی': چهار سناریوهایی را برای Covid-19 در فرانسه
- نوشتن پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری در زمان کوتاه
- California wildfires force tens of thousands to flee their homes
- تمام مواد غذایی در کمبریج می فرستد کارگران خانه برای پوشیدن سیاه و سفید زندگی می کند, ماده, ماسک صورت
- توییتر برچسب ها تهمت صدای جیر جیر با واقعیت بررسی هشدار رئیس جمهور امریکا خشمگین
- Police shot during Breonna Taylor protests in Louisville
- کوید-۱۹: دولت فرانسه از ترس موج دوم به یک استراتژی محلی تکیه می کند
- بیشتر وو وو
- صرافی و بروکر ترید فارکس و ارز دیجیتال - امیدینو.ترید