پایگاه خبری در سیاهکل

اگر دوست دارید سیررابه سس تارت برنج یاپاستااضافه کنید. بوتههای سیر را به صورت نگه دارید و یک لایه پوست روی آنه

توسط NEWSPISHGAMANNN در 29 آبان 1400
اگر دوست دارید سیررابه سس تارت برنج یاپاستااضافه کنید. بوتههای سیر را به صورت نگه دارید و یک لایه پوست روی آنها باقی سیر سیاه شرکت بیز بگذارید. سپس داخل ظرف بریزید و تا جایی که سرکه روی سیرها را بپوشاند، ان را اضافه کنید. اجازه ندهید سیرها نرم یا له شوند. اگر در فصلهای دیگر تمایل به تهیه ترشی سیر دارید، طرز تهیه سیر ترشی تفاوتی نمیکند، فقط باید سیر خشک را یک تا چند روز در آب خیس کنید، سپس اگر ریشه دارد آن را جدا کرده و اجازه دهید خشک شود. برای اینکه بتوانید از خواص این ماده مغذی و معجزه گر در درمان بیماری های خود استفاده کنید، می توانید از سیر سیاه در ارومیه خرید خود را انجام دهید. برای اینکه بتوانید نتیجه مطلوب از مصرف سیر سیاه را بدست بیاورید نیاز است به صورت مرتب و روزانه از آن مصرف کنید.خرید سیر سیاه برای زود انزالی را می توانید از طریق سایت های معتبر انجام دهید تا علاوه بر اطمینان از خرید، قیمت سیر سیاه برای زود انزالی را نیز با قیمت واقعی خریداری کنید. بسیاری از افراد به دلیل بیماری و یا کار زیاد از حد، مشکل ضعف جریان گردش خون دارند که درمان آن با یک قاشق چای خوری از روغن سیاه دانه و یک قاشق چای خوری عسل خالص همراه با دو حبه سیر له شده می تواند معجون مناسبی باشد. از این رو، ممکن است سیر به دلیل داشتن خاصیت ضد باکتری راهی برای کاهش آکنه باشد. به دلیل واکنشهای شیمیایی این تغییر رنگ رخ میدهد و پس از آن به سمت قهوهای میل پیدا میکند و تیره میشود. به گزارش همشهریآنلاین به نقل از ایرنا، رئیس هیات مدیره تعاونی امید دامنکوه دامغان دوشنبه ۱۹ آبان گفت: سیر سیاه طی فرایند ۳۰ تا ۴۰ روزه بر اثر عمل تخمیر سیر در دستگاههای صنعتی تولید میشود و اکنون در برخی استانهای همجوار مانند تهران و داخل استان سمنان مشتری دارد. بر اثر این روند سیر ۶۰ تا ۹۰ روز در دمای متوسط بین ۶۰ تا ۷۷ درجه سانتیگراد نگهداری می شود. همچنین اثر فوق العاده این محصول بر سلامت پوست و زیبایی و جوانی چهره قابل مشاهده است. برای تهیه این ترشی، سیرها را به طور منظم در ظرف ترشی بچینید. طرز تهیه سیر ترشی سفید مشابه سیر ترشیهای دیگر بود و فقط در آن رنگ سیرها سفید میمانند. سیر ترشی هفت ساله، بهترین نوع سیر ترشی است و خواص درمانی آن بسیار زیاد است. سیر ترشی هفت ساله بسیار نرم است و به اصطلاح «در دهان آب میشود». سیر سیاه (Black Garlic) از تخمیر سیر تازه و خام که به آن Allium Sativum نیز گفته میشود، به دست می آید. توصیه می شود افراد مبتلا به افسردگی وکسالت ، متصل به یاد خدا باشند و در هنگام روز و نیز بعد از نماز عصر نخوابند ولی خواب قیلوله که خواب میان ظهر وعصر است مفید می باشد . این ترشی طعم خیلی خوبی دارد و رنگ آن نیز به سرعت تیره میشود. این ترشی طرفداران بیشتری را جذب کرده است چون سریع حاضر میشود و نیازی نیست ۶ ماه صبر کنید. این نوع سیر ترشی سلیقه بسیاری از افراد است و از خوردن آن لذت میبرند. اما خوردن سیر خام به مقدار زیاد ممکن است خطر خونریزی را افزایش دهد. حداقل دو هفته صبر کنید تا سیر ترشی شما برای خوردن آماده شود. سیر سیاه در واقع همان سیر سفید است که طی فرایندی آن را تخمیر کرده اند، سیر سفید پس از تخمیر به سیر سیاه تبدیل می شود و همین امر موجب شده است تا خواص سیر سیاه چند برابر خواص سیر سفید باشد و در درمان بسیاری از بیماری ها کاربرد داشته باشد. محلولهای غلیظ یا رقیقتر را می توان به مدت کمتر یا زیادتر و به طرق متفاوت بسته به سفتی و عمق پوست برای پوست گیری محصولاتی از جمله زردالو، آلو، مرکبات و میوه های سیبی مورد استفاده قرار داد . ظرف سیرها را با پارچه بپوشانید و پس از یک روز آن را در جای خنک و تاریک قرار دهید. سرکه جوشیده را روی سیرها بریزید و درب آن را محکم ببندید. سپس سرکه، نمک، فلفل و کمی شکر را روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید. از گذشته های دور در طب سنتی تا به امروزه بسیار مورد توجه بوده است. در این روش پوست سیر به طور کامل گرفته میشود و پس از آماده شدن ترشی، استفاده از آن بسیار راحت است. اضافه کردن سس سویا به سیر ترشی موجب نرم شدن آن در مدت زمان کوتاهتری میشود. به راحتی میتوانید سیر سیاه را در طول روز مصرف کنید بدون اینکه مشکلات بد تنفسی را تجربه کنید. البته یک طرز تهیه برای سیر ترشی به صورت بدون پوست وجود دارد. البته باید بدین نکته نیز توجه داشت که مسیر سیاهکل به دیلمان جادهای آسفالته و با کیفیت است که سفر در آن چندان جای نگرانی ندارد.
آخرین مطالب