آب اکسیژنه چیست و چطور این همه خاصیت دارد ؟
بهترین ظروف برای نگهداری به طور معمول شیشه و استیل عنوان می شود که نهتنها نمیتواند دارای آنان واکنش دهد بلکه از خطر زنگ زدن هم در امانند. هیدروژن پراکسید تنها استدلال ضد باکتریایی می باشد که صرفا از آب و اکسیژن تشکیل شده می باشد و شایع ترین پراکسید معدنی است. همین ماده در ایجاد پراکسیدهای آلی گوناگون گزینه به کارگیری قرار می گیرد که دی اکسید دی بنزوئیل مثال ای اهمیت حجم بالا است. جداسازی همین ماده سبب ساز ایجاد رادیکالهایOH میگردد که بیش از یکسری ثانیه در دسترس نمی باشند و در همین مدت اهمیت خواص شدید اکسیدکنندگی خود، مواد آلی و معدنی را اکسید میکند. غالبا ماده ای که در داروخانه ها به عنوان آب اکسیژنه فروخته میشود، ترکیبی از آب اکسیژنه 3% و آب مقطر است. نکته مهم: آب اکسیژنه ماده ای به شدت خورنده است و به جهت کار نمودن مهم آن صد رد صد می بایست از دستکش و عینک محافظ استعمال شود. که معمولا علت آن را وجود یون پروکسید و اثر گذاری بر ماکرومولکولهای زیستی همچون پروتئینها، غشاء لیپیدی و DNA عنوان میکنند. به جهت کلیه مشتریان همین سوال مطرح میشه که آب اکسیژنه را از کجا بخریم و مدام خرید کردن آب اکسیژنه و یافتن تامین کننده عالی فعالیت مضاعف دشواری است. در کشور ایران تنها یک واحد صنعتی امکان تولید همین محصول وجود دارد، در حالیکه مطالعات جدید نشان میدهد پرورش مصرف و نیاز بازار داخلی به آب اکسیژنه و به خصوص گریدهای گوناگون آن به جهت مصارف متنوع، اکثر از ایجاد این واحد بوده بهگونهای که هم درحال حاضر بخشی از این نیاز وارد میشود که در حالت دشوار تحریمی فعلی و فقدان منابع ارزی کار پرهزینهای به حساب میآید. به جهت تهیه و تنظیم یک محلول رقیق شده آب اکسیژنه باید نخست دارای استفاده از ترازو، مطابق رابطه ذیل میزان مشخصی از آب اکسیژنه غلیظ را داخل برداشته و به آن انقدر آب مقطر بیشتر کنید تا وزن تمام محلول میزان آب اکسیژنه یک گشوده است وزن آخرین برسید. به جهت ایجاد محلول رقیق آب اکسیژنه اصلی غلظت دقیق در این نحوه می بایست اهمیت به کار گیری از رابطه پایین میزان مشخصی از آب اکسیژنه را درون بالن چگالی ریخته و به آن آب مقطر بیش تر نمایید تا حجم کل محلول به حجم محلول آخری برسد. در حالی که کنه ها ممکن میباشد برای انسان ها مضر باشند، وقتی آن ها را در منزل پیدا می کنید، می توانند پاره ای درد داشته باشند. البته نباید خواص خورندگی آن را فراموش کنید که در شکل ورود به سیستم گوارشی می تواند به نیستی و جداسازی اندامهای داخلی بیانجامد.