آشنایی با نکات خرید، ذخیره سازی و نگهداری ماهی شیر
زمانیکه غذاهای دریایی را آخرین بار خریداری کرده و در طول مسیر تا خانه آن را سرد نگه دارید.
ماهی های تازه و تازه باید دارای موارد زیر باشند:
– یک سطح براق با مقیاس های کاملاً چسبنده.
– آبشش هایی با رنگ قرمز یا صورتی عمیق ، عاری از لجن ، مخاط و بو نیست.
– حفره شکم براق و بدون بریدگی و استخوان های بیرون زده را تمیز کنید.
– رایحه ای ملایم ، شبیه اقیانوس.
استیک های تازه ، فیله ها
– رنگ شفاف.
– گوشت استوار است و جدا نیست.
– بوی خفیف ، شبیه اقیانوس.
– بدون تغییر رنگ.
– بسته بندی تمیز و سالم
مقالات مشابه
- شرکت صادرات و واردات کالاهای مختلف از جمله کاشی و سرامیک و ارائه دهنده خدمات ترانزیت و بارگیری دریایی و ریلی و ترخیص کالا برای کشورهای مختلف از جمله روسیه و کشورهای حوزه cis و سایر نقاط جهان - بازرگانی علی قانعی
- پاکسازی محبوبیت صعود پس از امضای اتحادیه اروپا همه گیر محرک reshuffling gov نمی
- مرد دستور داده برگزار شد بدون وثیقه به اتهام او در آتش پلیس به عنوان مهاجم زخم زود دوشنبه
- شرکت صادرات و واردات کالاهای مختلف از جمله کاشی و سرامیک و ارائه دهنده خدمات ترانزیت و بارگیری دریایی و ریلی و ترخیص کالا برای کشورهای مختلف از جمله روسیه و کشورهای حوزه cis و سایر نقاط جهان - بازرگانی علی قانعی
- Cleveland Circle deli known for gigantic burgers seeks license to offer beer and wine
- رونمایی از حرف آخر ؛ جدیدترین تکنولوژی آموزش ابتدایی تا کنکور
- شرکت صادرات و واردات کالاهای مختلف از جمله کاشی و سرامیک و ارائه دهنده خدمات ترانزیت و بارگیری دریایی و ریلی و ترخیص کالا برای کشورهای مختلف از جمله روسیه و کشورهای حوزه cis و سایر نقاط جهان - بازرگانی علی قانعی
- بالا ما بیماری های عفونی متخصص Fauci تماس کاخ سفید کمپین اسمیر 'عجیب و غریب
- شرکت صادرات و واردات کالاهای مختلف از جمله کاشی و سرامیک و ارائه دهنده خدمات ترانزیت و بارگیری دریایی و ریلی و ترخیص کالا برای کشورهای مختلف از جمله روسیه و کشورهای حوزه cis و سایر نقاط جهان - بازرگانی علی قانعی
- تعمیر برج خنک کننده - کلینیک انرژی ساختمان