آشنایی با نکات خرید، ذخیره سازی و نگهداری ماهی شیر
آشنایی با نکات خرید، ذخیره سازی و نگهداری ماهی شیر
زمانیکه غذاهای دریایی را آخرین بار خریداری کرده و در طول مسیر تا خانه آن را سرد نگه دارید.
ماهی های تازه و تازه باید دارای موارد زیر باشند:
– یک سطح براق با مقیاس های کاملاً چسبنده.
– آبشش هایی با رنگ قرمز یا صورتی عمیق ، عاری از لجن ، مخاط و بو نیست.
– حفره شکم براق و بدون بریدگی و استخوان های بیرون زده را تمیز کنید.
– رایحه ای ملایم ، شبیه اقیانوس.
استیک های تازه ، فیله ها
– رنگ شفاف.
– گوشت استوار است و جدا نیست.
– بوی خفیف ، شبیه اقیانوس.
– بدون تغییر رنگ.
– بسته بندی تمیز و سالم