از خود در برابر سالمونلا در این روز شکرگزاری محافظت کنید - ProPublica
چند روز دیگر به روز شکرگزاری باقی مانده است و متأسفم به اطلاع شما میرسانم که شیوع سالمونلا مقاوم به چند دارو وجود دارد که در صنعت مرغداری ملی در حال گسترش است.
من می دانم که این ناامید کننده است، اما چیزی که باید برای امسال سپاسگزار بود، خبرنگاران ProPublica هستند که چند ماه گذشته را صرف نشان دادن این موضوع کرده اند که شیوع بیماری هرگز فروکش نکرده است و به این موضوع نگاه کرده اند که چگونه قوانین چندپاره ایمنی مواد غذایی وزارت کشاورزی ایالات متحده را ترک کرده است. ایالات، مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها و سازمان غذا و دارو آمادگی توقف آن را ندارند. میدانم که هستم.
من سالمونلا را برای ترساندن شما ذکر نمی کنم (اکثر خبرنگاران ProPublica که قبل از کار روی این داستان مرغ می خوردند، هنوز مرغ می خورند)، بلکه برای آماده کردن شما. در حالی که سیستم تنظیم مواد غذایی نتوانسته رشد نوزادان را متوقف کند، گونهای از سالمونلا که پزشکان درمان آن را دشوار میدانند، اقدامات زیادی وجود دارد که میتوانید برای محافظت از خود انجام دهید.
با توجه به ارزش آن، سالمونلا معمولا یافت می شود مسیر در مرغ بیشتر از یک بوقلمون کامل، و نکات زیر برای هر دو پرنده (و همچنین تقریباً تمام پرندگان دیگر) که می خواهید بخورید اعمال می شود.
بوقلمون خود را با چکر مرغ ProPublica چک کنید.
بسته بندی بوقلمون شما باید با شماره P باشد. معمولاً روی علامت چک USDA قرار دارد یا نزدیک به تاریخ انقضا، مهر چک یا برچسب قیمت چاپ می شود. ProPublica یک پایگاه داده قابل جستجو ایجاد کرده است که سوابق سالمونلای طیور را در این کشور نشان می دهد. شماره P بسته خود را وارد کنید و می توانید درصد سالمونلا را که مرغ از آنجا آمده است را مشاهده کنید.
اگر متوجه شدید که پرنده شما از محلی با سالمونلاهای پرخطر آمده است، به این معنی نیست که باید آن را دور بیندازید. این به سادگی به این معنی است که هنگام تهیه آن باید به ویژه مراقب باشید.
به عنوان نکته جانبی، ما گزارش سالمونلا در طیور را به پایان نرسانده ایم. اگر میخواهید کمک کنید، لطفاً فرم را در قسمت Chicken Checker پر کنید تا شماره P پرنده خود و جایی که آن را خریداری کردهاید به اشتراک بگذارید. این کمک خواهد کرد تا زنجیره تامین طیور در نظر گرفته شود.
بوقلمون خود را آبکشی نکنید.
ما همیشه این را می بینیم. بوقلمون را باز کنید و همه آن را زیر آب بگذارید. درک کرد. مرغ لزج است و بزرگان شما این کار را به شما یاد داده اند. به گفته USDA، اگر سالمونلا در بوقلمون خود دارید، شستشو یک راه عالی برای پخش باکتری ها به سطوح دیگر در آشپزخانه شما است، جایی که انتظارش را ندارید. این آلودگی متقاطع نامیده می شود. از بین بردن آن در اینجا موضوعی است.
بریتنی سونیا، مدیر عامل Food Safety Education Partnership، به من گفت که شستن مرغ عادتی است که از زمانی که پرندگان از حیاط خلوت شما یا از یک مزرعه محلی آمده اند، منتقل شده است و پاک کردن خاک از آنها درست است. با این حال، نیازی به شستشوی پرنده تحت درمان نیست.
دستان خود را بارها و بارها و بارها (با صابون) بشویید!
آیا به یاد دارید که چگونه در مارس 2020، همه یاد میگرفتند که چگونه دستهای خود را برای 20 ثانیه کامل توصیه شده توسط CDC بشویند و با عصبانیت درباره اینکه لمس صورت شما شما را میکشد، شوخی میکردند؟ حالا این روحیه را به تعطیلات منتقل کنید. قبل از شروع آشپزی دست های خود را بشویید. سپس آنها را دوباره بشویید، شاید بعد از هر مرحله. مهمتر از همه، شما باید همیشه دستان خود را بین لمس گوشت خام و هر چیز دیگری در آشپزخانه خود بشویید.
برخی افراد ترجیح می دهند دستکش بپوشند. به نظر من این آزاردهنده است زیرا برای جلوگیری از آلودگی متقابل باید آنها را بپوشید و درآورید. اما هر چیزی که شما را بیش از همه هوشیار نگه می دارد و آشپزخانه تان تمیزترین راه است، راه درستی است.
در واقع، فقط همه چیز را بشویید (با صابون) !!
باکتری سالمونلا در برابر میکروب های کوچک مقاوم است. به گفته FDA، آنها می توانند ساعت ها تا روزها روی سطوح زنده بمانند و نمی توانند با خشک کردن یا انجماد از بین بروند. اگر بوقلمون خام را لمس کردید، بلافاصله دست های خود را بشویید. اما فرض کنید فراموش کردید و رفتید از یخچالتان چیزی بیاورید. احتمالاً ارزش ضدعفونی کردن دسته یخچال را دارد. و شیری که با آن دستان خود را می شویید. آیا بوقلمون خود را روی پیشخوان پختید؟ اینو پاک کن از تخته برش استفاده کنید؟ اون رو هم پاک کن دستور غذا را در گوشی خود چک کنید؟ شما ایده را درک می کنید.
بوقلمون خام را جدا از هر چیز دیگری نگه دارید.
از همان تخته های برش برای تهیه بوقلمون و سبزیجات خام بدون تمیز کردن کامل بین آنها استفاده نکنید. تا حد امکان سطوح و سایر غذاهایی که با مرغ خام در تماس هستند را به حداقل برسانید. مثلاً گوشت پخته را در همان ظرفی که در آن خام نشسته اند نگذارید.
یک دماسنج گوشت (یا چند عدد) بردارید.
سالمونلا - حتی خطرناکترین گونهها - در دمای 165 درجه فارنهایت میمیرد و دماسنج گوشت تنها راه مطمئن برای فهمیدن اینکه مرغ شما به آن دما رسیده است یا خیر. USDA توصیه می کند که دستگاه را در عمیق ترین قسمت سینه، داخلی ترین قسمت ران و داخلی ترین قسمت بال قرار دهید. گوشت سفید سریعتر از گوشت تیره پخته می شود، بنابراین هر سه این تکه ها در زمان های مختلف پخت به 165 درجه می رسند، اما قبل از اینکه پرنده خود را بخورید، همه آنها باید به 165 برسند.
برخی افراد دوست دارند بوقلمون هایشان گرمتر از 165 پخته شود (مخصوصا سینه هایی که سفت تر هستند). این یک تماس شخصی است. ProPublica اهمیتی نمی دهد که پرنده شما چقدر گرم است، تا زمانی که هر میلی متر آن گرمتر از 165 باشد.
(ایرنا هوانگ گزارشگر داده ProPublica نیز واقعاً میخواهد قدرت باورنکردنی اجازه دادن به گوشتتان را پس از اتمام پختن به شما یادآوری کند. فقط نه برای مدت طولانی.)
واقعاً هیچ راه خوبی برای بررسی اینکه آیا بوقلمون شما به اندازه کافی خوب پخته شده است که سالمونلا را از بین ببرد وجود ندارد. فقط دماسنج را بگیرید. حتی می توانید یکی را به عنوان هدیه برای میزبان بیاورید.
در مورد پر کردن و مارینادها بسیار مراقب باشید.
قیمه ممکن است سالمونلای خاص خود را از موادی مانند تخم مرغ خام داشته باشد و اگر آن را پر کنید می تواند توسط خود پرنده آلوده شود. این همچنین می تواند منجر به پخت ناهموار بوقلمون شود. تهیه قیمه به صورت جداگانه ایمن تر و راحت تر است. اگر اصرار دارید که قیمه داخل پرنده پخته شود، حتما از دماسنج گوشت برای بررسی دمای آن نیز استفاده کنید - باز هم دمای 165 برای از بین بردن سالمونلا است - و توصیه وزارت کشاورزی آمریکا در مورد نحوه تهیه آن را دنبال کنید.
ترشی کردن، ترشی کردن و پخش کردن پرنده راهبردهای عالی برای گرفتن بهترین طعم از مرغ شما هستند. USDA میگوید که یک بوقلمون را میتوان تا دو روز در یخچال خوابانید، قبل از اینکه برای خوردن آن خطرناک شود. لطفا از ماریناد خود برای چیزی استفاده مجدد نکنید، مگر اینکه از قبل آن را جوشانده باشید. او ساعت ها با یک بوقلمون خام پاتوق می کرد.
اطمینان از عدم وجود آلودگی متقاطع در آشپزخانه و پختن بوقلمون در دمای حداقل 165 درجه، راه خوبی برای جلوگیری از بروز هر گونه حادثه سالمونلا در روز شکرگزاری است، بنابراین می توانید روی موارد مهمی مانند طعم خوب بوقلمون تمرکز کنید. با خانواده ات (اگر این مورد تو باشد)، رژه و فوتبال.
[ad_2]