تشخیص عسل طبیعی؛ ۸ دروغی که به شما گفته اند! - خبرگزاری مهر

دیرین ترین فسیل زنبور عسل مربوط به بیست میلیون سال پیش می باشد که در موزه تاریخ طبیعی نیویورک نگه داری می شود

توسط NEWSPISHGAMANNN در 14 بهمن 1400
دیرین ترین فسیل زنبور عسل مربوط به بیست میلیون سال پیش می باشد که در موزه تاریخ طبیعی نیویورک نگه داری می شود ( نشانگر مقاومت زنبور عسل و انطباق کلیدی محیط، به جهت حفظ بقا آن می باشد ) و از آنجا که کلیه موجودات نتیجه تکامل هستند چنین حدس زده می شود که مدل های ابتدایی زنبور عسل مربوط به چهل تا پنجاه میلیون سال قبل می باشد. جالب هست که بدانید کشورهای اروپایی مدام ترجیح می دهد عسلی را خریداری نمایند که شکرک زده هست و زلال و واضح نیست. کار تغلیظ عسل آنقدر ادامه می یابد تا عسل به غلظت طبیعی خویش برسد، بعد از آن عسل را در داخل سلولها ذخیره می نمایند و درب آنرا حساس موم می پوشانند به‌این ترتیب عسل انبار شده می تواند به جهت مدت طولانی نگهداری شود. شهدی که به‌این شیوه آماده می شود ۴۰ تا ۸۰ درصد آب میباشد و زنبورداران عسل باید میزان آب آنرا به ۱۸ الی ۲۰ درصد برسانند تا عسل فراهم شده بدست آید. در صورتی که پاره ای عسل طبیعی را در یک جام آب سرد بریزید، میبینید که عسل تماما موقعیت چسبندگی خویش را مراقبت می‌نماید و خیلی مشقت بار و دیر در آب سرد حل می‌شود اما عسل تقلبی پر سرعت در آب حل میشود. همین کار به وسیله بقیه زنبورها تکرار می شود و کمی از آب آن هم در مجاورت هوای کندوی عسل که از بال زدن زنبورها ساخت می شود تبخیر شده و در نقطه نهایی مواد دیگری از قبیل اسید های آلی و مواد ضد عفونی کننده به آن طولانی تر می نمایند. آقای دکتر اسفندیار رشید زاده عسل شناس و زنبوردار نمونه کشورمان در همین باره می نویسد: برای مصرف کننده یک روش بیشتر برای تشخیص عسل طبیعی وجود ندارد آن هم استعمال از ابزارهایی است که تن در اختیارش گذاشته است. لذا اشخاص می توانند حیاتی مصرف زیاد و توجه ظریف رتبه خلوص عسل را تشخیص دهند.باید دقت داشت که عسل تصنعی بخش اعظم مزه شیرینی شکر می دهد تا مزه خالص عسل. عسل طبیعی ، علاوه بر شیرینی خاص، دارای مزه و طعم ویژه ای است که تنها در عسل وجود داراست و عسل های مصنوعی فاقد همین گونه مزه می باشند. روشهای متمایز به جهت ساخت عسل تقلبی وجود دارد که تشخیص آن‌ها در بیشتر مواقع به جهت مشتری عادی کاری دشوار و حتی غیرممکن است. در جدول زیر برخی روشهای تشخیص عسل طبیعی از عسل تقلبی را به شما معرفی میکنیم. آیا می توان از نحوه رنگ، طعم و بو عسل طبیعی را تشخیص داد؟ درصورتیکه دوست دارید همین نوشتار را داشته باشید و مایل به اخذ داده ها دوچندان بخش اعظم در مورد مضرات عسل غیر طبیعی لطفا به تماشا از وب وب سایت ما.
آخرین مطالب
مقالات مشابه
نظرات کاربرن